Ярославчик страждає аутизмом і потребує допомоги

23.06.15, 16:00

Ярослав народився 26 лютого 2010 року. Діагноз аутизм з вираженим розладом соціального та комунікативного функціонування та супутнє захворювання експресивної мови хлопчику поставили у чотири роки. Наразі батьки хлопчика роблять все можливе, аби їх дитина регулярно відвідувала заняття з логопедом, психологом, дефектологом, а також забезпечують хлопчику особливе харчування та придбають дорогі ліки, які допомагають дитині не впадати в істерику, йти на контакт із людьми. Такі дії та методи підтримки хворого на аутизм хлопчика необхідні кожного дня, адже за їх відсутності дитина починає вибудовувати стінку, бар’єр між собою та іншими, не йде на контакт сама і не дозволяє заходити у її світ, уникає прямого погляду, занурюється у власні переживання.

Психіатри постійно наголошують, що в роботі з такими дітьми цінний кожен день, кожна година. Хвороба непроста, тож до появи позитивних зрушень може минути не один місяць наполегливої роботи. Інколи на це йдуть довгі роки. Зважаючи на прогресивність хвороби, єдиний шанс для Ярославчика – це професійна медична допомога. Наразі хлопчику необхідно пройти обстеження та курс лікування в Одесі - в Інституті реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку імені Януша Корчака, де поєднуватиметься спеціальне навчання, психологічна підтримка, медична допомога, заняття у відділенні ЛФК, массаж, логопедичні заняття, апаратна фізіотерапія, музикотерапія, лікувальне плавання. Таке обстеження та лікування потребує значних матеріальних витрат, які наразі є не підйомними для молодих батьків. Тому, задля здоров’я власної дитини, батьки зважились попросити допомоги у небайдужих людей.

Телефон мами Ярослава – 0662329285 Реквізити для допомоги: Найменування банку – ПриватБанк МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Номер рахунку 29244825509100 Номер карти – 4149497840725362 Корнєєва Ольга Іванівна, благодійна допомога на лікування сина.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!