​Наркополітика: війна або мир?

26.06.15, 10:00

Сьогодні Кіровоград долучається до глобальної кампанії «Support. Don’t punish» (Підтримати. Не карати).

В її рамках відбудеться публічна акція, ініційована активістами спільноти людей, що вживають наркотики та учасниками програми замісної підтримувальної терапії Кіровограда та області.

В рамках глобальної кампанії «Support. Don’t punish» (Підтримати. Не карати) проти збереження чинної репресивної наркополітики, що проходитиме одразу у 150 великих містах світу, у т.ч. у Києві, з нагоди Міжнародного дня проти зловживання наркотичними засобами та їх незаконного обігу а також Міжнародного дня захисту жертв катувань.

Саме цього дня, 26 червня, десятки тисяч громадських активістів по всьому світу закликатимуть свої держави припинити жорстоку та безглузду політику «Війни з наркотиками» («War on Drugs»).

Рік тому, учасники акції "Не карати, лікувати" закликали чиновників міськради учасники акції 26 червні 2014 року, та передали звернення, у якому просили відкрити у Кіровограді ще один кабінет замісної терапії.

Що змінилося за рік - додатковий кабінет ЗПТ у місті так і не створено, але збільшено кількість пацієнтів кабінету ЗПТ у Кіровоградському обласному наркологічному диспансері більше ніж на 30 осіб. Це частково вирішило проблему доступу до лікування, пишуть організатори на сторінці події в соціальній мережі Facebook.

Початок акції на площі Героїв Майдану о 13.00



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!