Ексклюзивний подарунок чекає на 70-тисячного власника пенсійної картки

08.07.15, 12:00

За прогнозами аналітиків ПриватБанку у серпні нинішнього року в Кіровоградському регіональному управлінні ПриватБанку буде обслуговуватися 70 тисяч пенсіонерів. На ювілейного 70-тисячного пенсіонера, який оформить картку у будь-якому з відділень регіону, чекає святкове привітання та ексклюзивний подарунок.

“Уже сьогодні нам довіряють 68,8 тис кіровоградців поважного віку, які користуються послугами та продуктами ПриватБанку - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Можна з упевненістю сказати, що кожен четвертий пенсіонер Кіровогращини обслуговується у ПриватБанку. А це свідчить про високий кредит довіри, який ми цінуємо та намагаємось виправдати”.

Як свідчить статистика, 25% кіровоградських пенсіонерів отримують свою пенсію на картку ПриватБанку. Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 3,1 тис нових пенсійних рахунків.

Пенсійне обслуговування - це соціальна програма ПриватБанку. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для пенсіонерів проводиться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна навіть отримати надбавку до пенсії. Банк нараховує відсотки на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. У ПриватБанку цю функцію виконують декілька видів вкладів з особливими умовами накопичування, тому це ще одна хороша можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсії – банк це може робити навіть автоматично. Таким чином, щомісяця перераховуючи на депозит по 100 гривень, за рік можна отримати додатково біля 1000 гривень. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус + при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

“Користування пенсійною карткою ПриватБанк дуже просте, зручне, і навіть можу сказати комфортне, - розповідає кіровоградка Тамара Баканова. - Як театр розпочинається з гардеробу, так і користування карткою розпочинаєиться з її оформлення. Сама собі не повірила, коли за 3 хвилини мені її оформили. А ще звільнили мене від необхідності відвідування Пенсійного фонду, усі формальності - оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду, банк узяв на себе. Я лише забрала готову картку та підписала договір. Величезна кількість відділень ПриватБанку дає змогу обрати найближче, найзручніше тощо”.

Для пенсіонерів, які обмежені в пересуванні, існує послуга доставки пенсійних карток додому. Крім того, пенсіонери - власники карток ПриватБанку можуть без комісій знімати свою пенсію і в банкоматах інших українських банків, комісійні за користування послугами "чужих" банкоматів автоматично оплачуються самим банком, а не клієнтами. ПриватБанк безкоштовно обслуговує не тільки пенсіонерів. Пенсійний фонд України не сплачує жодної копійки ПриватБанку за виплату пенсійних коштів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!