В Дендропарку пройшов міжнародний дитячий фестиваль краси!

13.07.15, 14:00

Вчора театр мод "Madina-style", за підтримки продюсерського центру "БРЕМ-арт продакшн" та голови наглядової ради Корпорації "ХХІ століття" Лариси Онул в кіровоградському Дендропарку провів абсолютно новий міжнародний дитячий фестиваль таланту та краси "Beauty International Kids", основною метою якого є виявлення, розвиток та підтримка обдарованих дітей з усіх куточків України та світу, адже участь у ньому доступна для кожного.

Цього разу першопрохідцями стали 15 конкурсантів різного віку – від зовсім юних красунь, які ще навіть не навчились досить вправно говорити, до переможниць різноманітних міжнародних та світових конкурсів краси. Для першого разу таке різноманіття юних талантів дійсно вразило усіх, хто прийшов подивитись на фестиваль.
Особливо гарно діти виглядали у національних костюмах під час першого виходу на сцену. Всі, як один стояли у вишиванках, а хлопці навіть одягнули шаровари, як справжні козаки. Були навіть двоє учасників із Криму. А наймолодша красуня виходила на сцену у супроводі своєї бабусі.
Далі був вихід "Топ-модель" у костюмах від організаторів конкурсу. Потім конкурс талантів, у якому учасники дійсно могли показати себе у всій красі. І наостанок вихід у вечірньому вбранні.
Можливо, трошки очікувано титул Super miss "Beauty Internetional Kids" отримала та сама переможниця численних конкурсів та володарка титулу "Міні-міс світу" Таліпова Діана. А далі місця розподілились так:
Miss charm "Beauty Internetional Kids" – Філімоненко Вікторія Miss glamor "Beauty Internetional Kids" – Заставнюк Єкатерина ІІ little miss "Beauty Internetional Kids" – Кагірова Марія І mister "Beauty Internetional Kids" – Флірчук Дмитро І little miss "Beauty Internetional Kids" – Розманова Анна-Софія І mister "Beauty Internetional Kids" – Кагіров Олександр І miss "Beauty Internetional Kids" – Кисельова Марія Super Grand "Beauty Internetional Kids" – Заставнюк Микита Little miss "Beauty Internetional Kids" – Cокол Анна Miss "Beauty Internetional Kids" – Сергієнко Аліна
Загалом фестиваль видався не тільки яскравим та видовищним, а ще й дуже корисним, адже основною його метою стала популяризація дитячої творчості, розвиток юних талантів, надання простору для самореалізації дітей, знайомство учасників з різними культурами і національностями та ще багато інших позитивних моментів.
Чого вартий лише той факт, що під час фестивалю біля сцени діяла своєрідна виставка різноманітних смаколиків і випічки, зроблених учасниками конкурсу. Кожен бажаючий міг не тільки втамувати голод, а ще й зробити добру справу, адже всі виручені кошти пішли на допомогу учасникам АТО.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!