Компанія "Креатив" - один із кращих виробників на Кіровоградщині

17.07.15, 14:00

ПрАТ «Креатив», що входить до складу промислової групи «Креатив», став переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» 2015 року на Кіровоградщині. У номінації «Продовольчі товари» рафінована дезодорована соняшникова олія ТМ «Сонола» була визнана однією із найкращих за показниками якості, конкурентоспроможності, а також відповідності до задоволення потреб і очікувань споживачів.

Рафінована дезодорована соняшникова олія ТМ «Сонола» належить до високоякісних рослинних олій марки «П», призначених для поставок у торгівельні мережі та мережі загального харчування. Цього року дизайн пляшки під ТМ «Сонола» (об’єм – 1 літр) був змінений, таким чином, упаковка стала більш привабливою для споживача і зручнішою у транспортуванні та використанні.

«Сьогодні промислова група «Креатив» є однією із передових компаній Кіровоградської області, яка працює відповідно до міжнародних стандартів виробництва. На підприємствах компанії встановлене найсучасніше бельгійське обладнання компанії Desmet. Уся продукція відповідає міжнародним стандартам менеджменту безпеки харчових продуктів, а виробничі майданчики сертифіковані відповідно до системи управління якістю за стандартами ISO 22000-2005 та ISO 9001-2008. Тож, починаючи від закупівлі сировини, розробки рецептур продукції за провідними технологіями, закінчуючи управлінням фінансами та продажами, ми відповідаємо за якість готового продукту перед споживачем, про що свідчить їхнє визнання», – зазначив Олександр Бойко, директор з виробництва, в.о. голови правління промислової групи «Креатив».

Промислова група «Креатив» неодноразово брала участь у конкурсі та отримувала нагороди щодо визнання якості таких товарів як: рафінована дезодорована соняшникова олія ТМ «Кум» та ТМ «Сонола» у попередній упаковці, майонез ТМ «Кум» та ін. Загалом у 2015 році заявки до участі у конкурсі подали понад 20 підприємств Кіровоградщини, проте після детальної експертизи лише 8 підприємств області змогли набрати встановлену кількість балів. Нагородження переможців та лауреатів конкурсу якості "Кращі товари Кіровоградщини" відбудеться під час Національної агропромислової виставки "АгроЕкспо", яка триватиме з 1 по 3 жовтня 2015 року у м. Києві.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!