Майбутні журналісти побували у світі тварин

29.07.15, 12:00

Днями у картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» пройшов майстер-клас «У світі тварин» із виготовлення фігур тварин у техніці орігамі.

На майстер-клас, що відбувся у рамках «Творчої майстерні», завітали студенти факультету журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Вони були приємно вражені творчістю Петра Павловича, його картинами та історією їх створення. Після майстер-класу студенти залишили галерею не лише з гарними емоціями та настроєм, враженнями від картин всесвітньо відомого художника, а також чудовими сувенірами для рідних та друзів, виготовленими власноруч. На майстер-класі можна було власноруч виготовити жабку, єнота, сову та мишку, оригінально доповнити малюнком та оздобити заготовленими заздалегідь наклейками.

Для дітей і молодих людей заняття орігамі захоплююче і корисне, адже здатне розвинути уяву, логіку, уважність і просторове мислення. Майстри переконані що той, хто пізнав неповторний світ орігамі, назавжди залишиться його вірним шанувальником.
На сьогоднішній день мистецтво орігамі досить добре зміцнилося в нашому світі. Є люди, які присвятили все своє життя пізнанню цього мистецтва. Художники-орігамісти намагаються виразити себе не тільки через папір, вони використовують всілякі матеріали, починаючи від тканини і картону, закінчуючи металом.


Богдан Мороз – художник І категорії відділу
Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!