Чекайте на книгу Миколи Смоленчука «Білі Бланкети»

19.08.15, 16:00

Видавництво "Імекс-ЛТД" анонсує перевидання твору нашого земляка, прозаїка і літературознавця Миколи Смоленчука «Білі Бланкети»!

Історичний роман по-новому заграє у сенсі сучасних подій. Оновлене видання має зручний формат і оптимальну верстку, що забезпечує комфортне читання, супроводжується неперевершеними ілюстраціями Андрія Надєждіна, а також містить невеличкий тлумачний словник архаїчних і маловживаних слів. Видано на замовлення Державного комітету телебачення та радіомовлення України за програмою «Українська книга» 2015.

Європа ХVІ сторіччя сповнена, політичних протиріч та релігійних протистоянь, та військових баталій одним із епіцентрів яких була Україна, що на той час входила до складу Польської держави - Речі Посполитої. Роман Смоленчука «Білі бланкети» висвітлює одну з яскравих, але мало відомих широкому загалу сторінок вітчизняної історії - народного повстання під проводом Криштофа Косинського, яке охопило майже всю Велику Україну та стало першим кроком на шляху становлення козацтва, як нової верстви українського суспільства, а також військового руху на чолі одного з найталановитіших козацьких полководців середньовіччя Северина Наливайка.

Ви станете свідками запеклої боротьби навколо відновлення, після темних віків монгольського погрому, тужності Української православної церкви. Головні герої роману, козаки Карпо Розтопча, Тиміш Тарануха та манах-воїн отець Танас виконуючи таємну духовну місію проведуть Вас незвіданими шляхам селянських та козацьких садиб, будинками міських ремісників і палатами високих можновладців розкриваючи перед вами дивовижні пласти культури побуту середньовічної України. А захоплюючі сюжети палкого кохання, трагічних втрат, підступної зради, героїчного подвигу в морі політичних інтриг конкретних історичних осіб та реальних військових баталій, обставини, в яких героям роману допомагатимуть вижити лише міцна дружба, любов, відвага і відданість своїй справі на вряд чи залишать Вас байдужими.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!