Банкіри зустрічають своїх клієнтів у національному вбранні

21.08.15, 11:30

Кіровоградська філія ПриватБанку вітає усіх з Днем Незалежності та пропонує підтримати чудову ініціативу, приєднавшись до постійної діючої акції. Уже не один рік поспіль співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку щоп’ятниці зустрічають своїх клієнтів у національному вбранні. Замість затверджених офіційним дрес-кодом білих сорочок, працiвники одягаються у святкові українські вишиванки.

“Скажу відверто, що жодного розпорядження чи вимоги одягати вишиванки щоп’ятниці не було, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Та я звернув увагу, що більшість колег, за власним бажанням, приходять в останній день тижня у красивих вишитих сорочках, платтях. Таке відношення до власної культури, самобутності вразило не лише мене, як керівника. Не залишилося це і поза увагою наших клієнтів, яким сподобалась наша ідея. Адже вишиванка додає гарного настрою, налаштовує на позитив. Від імені свого колективу звертаюсь до всіх наших клієнтів, друзів, партнерів, колег, особливо офісних працівників - давайте разом любити Україну, одягнувшись у національні вишиванки”.

“Це чудова ініціатива, - ділиться враженнями кіровоградка Лілія Шамшур. - Віднедавна я полюбляю звертатись до спеціалістів ПриватБанку саме у п’ятницю. Вже з порогу тебе охоплює приємна затишна домашня атмосфера. Зразу відчуваєш себе серед добрих друзів, які готові допомогти та вирішити усі твої питання. А яскраві візерунки, орнаменти та квіти на строкатих вишиванках додають гарного настрою та відчуття впевненості”.

275 спеціалістів Кіровоградської філії ПриватБанку щоп’ятниці зустрічають клієнтів гарним настроєм, посмішкою та в українській вишиванці, яка стала сьогодні символом незалежності, любові до рідного краю. До речі, "біблія" світової моди - американський журнал Vogue опублікував статтю, в якій назвав українську вишиванку одним з головних трендів сезону. При цьому журналісти наголошують, що інтерес до української культури — щось набагато більше, ніж просто модне явище. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!