Розвиток громад: теорія та кращі практики в одному виданні

28.08.15, 16:00

Команда Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ) з радістю повідомляє, що наразі готується до виходу видання з історіями успіху розвитку місцевих громад, на основі зібраних матеріалів за час дії проекту «Школа громадської участі» (2012-2015 роках за фінансової підтримки Фонду Ч. С. Мотта). Книга складатиметься з двох частин, зокрема, теоретичну частину «розвиток громад» підготувала науковий консультант, секретар ради ІСКМ Азарова Тамара Василівна.

На сторінках книги практичної частини ви зможете дізнатися про польський досвід розвитку громад від представників однієї з провідних громадських організацій Польщі (Центр активності локальної, м. Варшава), використовуючи соціальну анімацію, створення центрів місцевої активності (ЦМА) на базі закладів культури. Також у виданні буде представлено успіхи у реалізації своїх ідей з розвитку місцевих громад випускників «Школи громадської участі - 1» та учасників «Школи громадської участі - 2», на основі здобутих знань під час навчання у школі. Книга ввібрала в себе корисний теоретичний та практичний матеріал, який стане у нагоді кожному, хто хоче досягти позитивних змін, розвитку та кому, просто, не байдуже життя його громади.

Тож, до уваги усіх охочих – ви можете стати володарем даної книги! Щоб отримати книгу, - вам необхідно надіслати на електронну адресу Інституту соціокультурного менеджменту adm.iscm@gmail.com скановану копію листа-запита на бланку вашої організації та підписом керівника з обґрунтуванням використання. Видання розповсюджується безкоштовно! Орієнтовна дата виходу книги – вересень 2015 року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!