Суботній екстрим від Дендропарку

28.08.15, 14:00

У суботу, 22-го серпня, в переддень найвеличнішого свята країни, на відвідувачів Дендропарку очікувала найнезвичайніша програма сезону, за участі артистів цирку «Вогні Києва». За ініціативи глави наглядової ради Корпорації «ХХІ Століття» Лариси ОНУЛ, відвідувачі Дендропарку могли насолодитись жонглюванням Сергія Музирі та Євгена Трясцина, до речі, з елементами акробатики.

Вікторія Родіна з номером «Кор-де-парель» та Настасья Кримська з «полотнами» змусили пришвидшити не одне серцебиття, демонструючи вражаючі трюки, висячі в повітрі, на значній висоті. Юлія Лєбєдєева, Вікторія Родіна та Настасья Кримска підкрили в своєму тріо-танці холоднокровних та витончених змій.

А дебютанти циркової програми у Дендропарку - Сергій Музиря та Євген Трясцин наостанок зачарували всіх номером, під назвою «Пої».

Словом, зичити аплодисментів артистам не потрібно було, - публіка їх зустрічала як ніколи палко.

А справжнього фурору досяг номер головного гостя суботньої програми – Laserman із м. Харкова! Дорогу в сотні кілометрів подолав артист, щоб порадувати відданих відвідувачів Дендропарку «Energy Man Show», взамін отримавши гучні овації та вигуки небаченого захвату!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!