В Кіровограді до півночі триватиме концерт в підтримку військових

28.08.15, 14:18

Сьогодні опівдні у Кіровограді розпочався концерт на підтримку кіровоградських військових, які воюють на фронті. Розпочався захід на площі «Героїв майдану» і триватиме він до 23:00, пише Перевесло Традиційним для таких заходів є плетіння маскувальної сітки, до якої разом з дорослими долучилися і діти.

Окрім плетіння сітки, проводиться також продаж різних сувенірів та прикрас. Наш журналіст поцікавився у однієї із продавщиць, чи всі кошти, які будуть вилучені з продажу підуть на підтримку солдатів? Жінка відповіла: «Нам сказали, що можна продавати, а під кінець щоб відшкодували на потреби армії хто скільки зможе».

Далі вирішили поцікавитися концертною програмою. Заклопотані організатори нам чіткої відповіді не дали але нам пощастило дізнатися подробиці у ведучої.

«Концерт поділиться на дві частини: перша більш легка та акустична. На ній виступлять акустичні виконавці та різноманітні дитячі колективи. На другій, яка розпочнеться о 17:00. буде рок концерт та більш доросла программа, але подробиць я не знаю так як після 17-ї буде вести інший ведучий», - проінформувала ведуча першої частини концерту. Про другу частину заходу ми намагалися дізнатися у помічника організатора, але на чітку відповідь нам знов не пощастило.

Потужність та укомплектованості апаратури дозволить озвучити непоганий рок концерт. З власних джерел нам стало відомо, що серед вечірніх виконавців будуть виступати рок гурти: «CARDIO», «Само Собой» та «Чорне Сяйво».

Дмитро Семенюк, Перевесло



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!