На старті - ще один проект програми "Активні громадяни"

31.08.15, 10:00

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка отримала проектор, фліпчарт, настільні розвиваючі ігри та конструктори в рамках проекту «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці»» від програми розвитку молоді і громад «Активні громадяни» (Active Citizens), яка діє за фінансової підтримки Британської Ради в Україні.

Наразі тривають останні приготування і вже 20 вересня у відділі дитячого та сімейного читання на будет презентований проект - бібліотечний клуб «Сонячний промінчик на книжковій полиці», де кожний матимете можливість познайомитися з новими розвиваючими іграми для дітей та стати учасниками родинного свята «Мій тато – мій герой».

Нагадаємо, що цього року Британська рада підтримала чотири проекти на Кіровоградщині. У вересні стартує ще один - "Професія щасливої людини" , в якому кіровоградці розповідатимуть школярам і студентам молодших курсів про цікаві професії.

Довідка: “Активні громадяни” – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета проекту - сприяти соціальним змінам і забезпеченню сталого розвитку. Інструментів для цього багато, але Британська Рада робить акцент на створення і розбудову мережі молодих лідерів - із залученням партнерських молодіжних організацій.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!