Кіровоградські юніори заприятелювали з “Чугайстером”

02.09.15, 12:00

Віднедавна кіровоградські юніори з захопленням користуються інтернет-банком Приват24. Адже тепер вони отримують довгоочікувані подарунки від його чарівного сервісу, який отримав назву “Чугайстер”.

Оплачуючи товари та послуги в інтернет-магазинах через Приват24, клієнти отримають безкоштовні ваучери або знижки на послуги та продукцію провідних українських і світових компаній. Саме таку цікаву програму заохочення для всіх, хто оплачує картками онлайн, розробив Центр електронного бізнесу ПриватБанку.

“Я давно граю в інтернет-ігри, але ніяк не міг второпати, як там купувати бали, золото, а їх міняти на зброю та екіпіровку, - ділиться семикласник ЗОШ №17 Євген Білобров. - А тут дізнався про БізнесШколу ЮніорБанку. Не роздумуючи пішов навчатись, цікаво було дізнатись не лише про інтернет-банк Приват24, але й інші послуги. Тепер розумію і різницю між терміналом та банкоматом (посміхається). Я вже не лише зареєструвався і навчився користуватись Приват24. Я з задоволенням здійснюю різні проплати - за телефон, інтернет і за це ще й отримую призи - ваучери на ігри, знижки у магазинах. Ось нещодавно отримав знижку у магазині INTERTOP, подарував її мамі, от вона була щаслива”.

“Дуже важливо навчити кожного юніора безпечно користуватись он-лайн сервісами, – говорить Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. – Сучасні діти набагато кмітливіші, як то зараз кажуть - просунуті, ніж ті, що були ще 5-10 років тому. Вони на повну користуються найтехнологічнішими іграшками в інтернеті, купуючи і золото, і зброю, і екіпіровку тощо. І наша мета зробити такі покупки зручними та безпечними, навчаючи правильно користуватись сучасними інтернет-платформами, попереджуючи будь-які шахрайські дії з боку нечесних комп’ютерних хакерів”.

Сьогодні в разі оплати онлайн через ПриватБанк можна отримати ваучери на купівлю медіаконтенту в MEGOGO, знижку на купівлю квітів від SunRose, знижку в інтернет-магазинах INTERTOP та «Алло». Як кажуть у банку, скоро список учасників програми, партнерів “Чугайстра”, що надають ексклюзивні знижки клієнтам Приват24 та LiqPay, збільшиться в декілька разів.

Для довідки: Чуга́йстер (Чугайстрин, Лісова людина) – персонаж української міфології. Весела, життєрадісна лісова людина з блакитними очами. Зустрівши в лісі живу душу, Чугайстер не заподіює їй зла, а ввічливо запрошує потанцювати. Кажуть, що Чугайстер вчив майстрів, яким не вдавалася їхня робота. «Чугайстер всякий дар людям дав», – говорили гуцули. Чугайстра також знали як захисника бідних.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!