Квітка з власним дизайном

25.09.15, 18:00

У четвер, 24 вересня, у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» у рамках роботи «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас по виготовленню декоративних виробів з паперу.

На майстер-клас завітали слухачі Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна» з Вищої народної школи. Виготовляючи декоративну квітку з паперу, вони долучилися до світу мистецтва, ознайомилися з основами композиції, кольорознавства, навчилися терпінню та цілеспрямованості, адже виготовлення паперових виробів – не аби яка праця, що потребує не лише спеціальних навичок.

Учасники майстер-класу підбирали папір та кольори, які б найбільш повно передавали бажаний настрій, виконували вправи з креслення розробляючи форму квітки, малювали та вирізали орнамент для підсилення її квітки. По завершенню заняття кожен зробив індивідуальну декоративну квітку за власним дизайном.

Даний виріб може стати відмінним доповненням до інтер’єру. Адже речі, зроблені своїми руками, мають велику цінність і несуть тепло вашого серця. До того ж виготовлення паперових виробів чудово розвиває художньо-естетичний смак та образно-просторове мислення, а також, це цікаве заняття, здатне підняти настрій та захопити не на одну годину.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!