Понад 1 млн абонентів користуються Facebook за допомогою мобільного інтернету

28.09.15, 16:00

З вересня 2014 року по вересень 2015 року місячна кількість користувачів, які заходять у Facebook за допомогою мобільного інтернету від Київстар, збільшилася удвічі, перевищивши 1 млн. Щодня соціальною мережею користуються 340 тис. абонентів, що також у два рази більше, ніж рік тому.

Лише за останній місяць число користувачів зросло на 5,8%. Щомісяця понад 1 млн абонентів Київстар користуються соціальною мережею Facebook через додатки та браузери у мобільній мережі. З них 518 тисяч заходять у Facebook через мобільний додаток ОС Android, а 200 тисяч – через додаток iPhone. Серед користувачів Facebook популярний додаток з відправлення повідомлень – Messenger. Щоденно ним користуються в середньому 31 тис. клієнтів ОС Android і 22 тис. клієнтів iOS. Представниці прекрасної статі користуються Facebook активніше за чоловіків: кількість жінок складає 55%. 45% користувачів Facebook серед абонентів Київстар – це молодь у віці 25-34 років. 25% – особи віком 35-44 років.

Понад 30% користувачів Facebook знаходяться у Київській області. Також соціальна мережа найбільш популярна у Львівській, Дніпропетровській та Одеській областях. «Facebook – одна з найпопулярніших соціальних мереж в Україні та напрямів трафіку в мережі Київстар. Тому ми надаємо нашим клієнтам спеціальну пропозицію: у новій лінійці тарифів Київстар для смартфонів соціальні мережі – Facebook, VKontakte, Twitter, Odnoklassniki – не тарифікуються. Користувачі таких пакетів не витрачають мегабайти на соцмережі та у такий спосіб заощаджують в середньому 20% трафіку», – коментує Марія Апанович, начальник відділу з управління та розвитку послуг мультимедіа. Користуватися Facebook та іншими соціальними мережами в поточному році українцям стало значно комфортніше – завдяки запуску 3G-мережі Київстар. Компанія вже покрила якісною мережею третього покоління 338 населених пунктів, серед яких 16 обласних центрів.

Довідка про Київстар Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 820 тис. клієнтів фіксованого інтернету. Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар є провідною компанією телеком-ринку України, лідером за кількістю клієнтів, якістю зв’язку та розвитком нових технологій. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Київстар понад 17 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!