Чи завжди фрукти є корисними для здоров’я з’ясовували учні школи №2

01.10.15, 12:00

Чому не завжди яблучко з грядки можна вважати корисним для здоров’я, як фермери органічних господарств борються зі шкідниками і для чого потрібні жаби на органічному полі. Відповіді на ці і десяток інших питань намагались з’ясувати учні шостих і сьомих класів Кіровоградської школи №2.

Над темою органічного споживання, дітей спонукала задуматись зустріч з активістами КМО ВЕГО «Мама-86» і ГО «Флора», які завітали цього дня до них в рамках проведення інформаційно-просвітницької кампанії «Тиждень екологічного споживача - 2015: Живи органічно!» або Зелений тиждень (Green Action Week) Школярі переглянули анімаційний ролик «Що таке органічний» з якого дізнались чим органічні продукти відрізняються від неорганічних, як їх вирощують і чому так важливо звертати увагу на якість продуктів.

Після цього відбулось обговорення побаченого і дискусія. Активісти відповідали на всі запитання, яких було просто безмежна кількість. Окремим блоком програми був виступ і презентація волонтера корпусу миру Пола Бронсона, який розповів про розвиток органічного землеробства в США. Завершилась зустріч не прощанням, а обіцянкою про нові зустрічі і співпрацю.

Зокрема, вже завтра в бібліотеці для юнацтва відбудеться Усний журнал і показ фільму на тему органічного споживання, в якій візьмуть участь читачі бібліотеки, а також школярі кіровоградських шкіл, які вже встигли познайомитись з цією темою в своїх школах і хочуть дізнатись більше.

Прес служба КМО ВЕГО «МАМА-86» Наші контакти: 32-26-59 lenkagorobets@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!