"Птахи" у руках людей поважного віку

08.10.15, 12:00

Днями у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» у рамках роботи «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас із аплікації.

На захід завітали слухачі Вищої народної школи Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна». Завданням майстер-класу стало виготовлення аплікації «Птах». Виготовляючи даний виріб з паперу, учасники майстер-класу долучилися до світу мистецтва, ознайомилися з історією аплікації, її видами та способами виконання.
Учасники заходу спочатку підбирали папір та кольори, які б найбільш повно передавали бажаний настрій, після цього намалювали пташку, фонове зображення та оздобили все це декоративними квітами з паперу. Аплікація чудово підходить для оздоблення інтер’єру, адже речі, виготовлені власноруч створюють неповторну атмосферу будинку, вони є саме тою прикрасою будинку, що роблять його неповторним, комфортним, наповненим затишком.
До того ж виготовлення паперових виробів чудово розвиває художньо-естетичний смак та образно-просторове мислення, а також, це цікаве заняття, здатне підняти настрій та захопити не на одну годину. По завершенню заняття кожен учасник власноруч виготовив аплікацію, яка передавала власний настрій та бачення автора.
Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!