Національний рейтинг благодійників

13.10.15, 16:00

Український форум благодійників розпочинає прийом заявок до участі у Національному рейтингу благодійників, що має на меті сприяти розвитку прозорого та підзвітного сектору благодійності в Україні. Партнерами Рейтингу виступають щотижневий журнал “Країна”, компанія EY в Україні та консалтингова група NIAR.

Хто може стати учасником Рейтингу?

До участі у Національному рейтингу благодійників запрошуються всі благодійні фонди та організації, що готові публічно звітувати про обсяги витрачених на благодійність коштів.

Рейтинг складатиметься у трьох окремих категоріях за річними обсягами фінансової благодійної допомоги, наданої за 2014 рік: ● до 1 млн. грн., ● від 1 до 10 млн. грн., ● від 10 млн. грн.

У кожній категорії визначатимуться лідери за такими номінаціями:

● сума витрачених коштів на благодійну діяльність у 2014 році; ● сума витрачених коштів на благодійну діяльність у 2014 році відносно 2013 року; ● кількість отримувачів адресної благодійної допомоги ● кількість залучених волонтерів.

Рейтинг передбачає визначення лідерів (за сумою витрачених коштів) всередині категорій за напрямками діяльності: ● Соціальний захист та соціальна допомога ● Охорона здоров'я ● Наука та освіта ● Мистецтво та культура ● Навколишнє середовище, енергозбереження, захист тварин ● Спорт та фізична культура ● Допомога армії ● Допомога внутрішньо переміщеним особам ● Зниження конфліктності в суспільстві

За прозорістю рейтингу cтежитиме Наглядова Рада: Юрій Залуський, радник юридичної компанії Baker&McKenzie Ірина Бекешкіна, директор фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Анна Балакир, редактор рубрики "Люди" журналу "Країна" Роман Ільченко, управляючий партнер групи компаній NIAR

Як взяти участь у Рейтингу?

Для участі у Національному рейтингу благодійників необхідно заповнити анкету онлайн і надати копії річних податкових звітів за два останніх роки до 31 жовтня 2015 року. Додаткова інформація за телефоном 044 425 92 94 або адресою events.ufb@gmail.com.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!