Обласний госпіталь отримає обладнання на 100 тисяч гривень

21.10.15, 12:00

Днями директор обласного художнього музею Тетяна Ткаченко та координатор пррес-клубу Вікторія Талашкевич відвідали Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни. Була запланована робоча зустріч із головним лікарем - Геннадієм Сябренком, щоб вирішити питання придбання обладнання для реабілітації (на кошти, що залишилися ще невикористаними після проведення Великоднього Благодійного Аукціону - біля 100 тис. грн.)

На сторінці Аукціонупредставлене обладнання придбане та передане в госпіталь ще навесні, та найближчим часом презентуємо ще те, яке визначили необхідним ще придбати лікарі та психологи. Також, зовсім неочікувано, Тетяна і Вікторія потрапили на Навчально-тренінговий семінар на тему: "Основи психології травмуючих ситуацій", який проводив госпіталь та діючий при ньому Центр медико-психологічної реабілітації "КОМПАС".
Тетяна Ткаченко виступає на семінарі у госпіталі
Тетяна Ткаченко виступає на семінарі у госпіталі
Госпіталь та Центр "КОМПАС" проводять величезну роботу щодо реабілітації та адаптації військових, членів їх сімей, родин загиблих... Величезна дяка і щира шана. На сьогоднішню зустріч були запрошені представники різних релігійних конфесій, які ділились своїм досвідом та напрацюваннями.
Геннадій Сябренко, головний лікар госпіталю
Геннадій Сябренко, головний лікар госпіталю
Художній музей вже багато років співпрацює з госпіталем, проводячи виставки та майстер-класи, зустрічаючи з програмами в музеї, тобто співпрацювали у напрямку арт-терапії... З цього року, спільно з співорганізаторами Аукціону, змогли долучитися вже і до покращення матеріальної бази нашого госпіталю!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!