​Світло любові у "Перевеслі"

01.11.15, 14:00

На запрошення голови клубу авторської пісні та поезії "Байгород" Холявко Віктора до Кіровограда з концертом завітав київський автор-виконавець Олександр Ворох.

Олександр Ворох - лауреат і дипломант та почесний гість міжнародних фестивалів авторської пісні у Києві, Дніпропетровську, Черкасах, Гомелі, Сумах, Вінниці, Житомирі, Запоріжжі Вентспілсі (Латвія), він є автором музичного проекту "Тут і зараз", директором щорічного Фестивалю пісні та поезії "Острів" ім. Довлєта Кєлова (м. Київ).

Олександр покорив усіх присутніх не тільки бездоганним виконанням пісень, і професійною грою на гітарі, а й своєю щирістю і інтелігентністю у спілкуванні. Він швидко оволодів залом, де глядачі сиділи і впитували відтворювані ним образи так тихо, що було чути самий легенький дотик до чарівних струн його гітари. Глядачі довго не відпускали обдарованого гостя по закінченні концерту і просили виконати пісні, що найбільше запам’яталися, "на біс".

Хоча Олександр назвав свій концерт "Хмари любові" В. Холявко у своєму заключному слові сказав, що під час концерту хмар ми не бачили, це було суцільне світло.

Під час антракту свої вірші читали поети творчого об’єднання "Парус" Михайло Теніченко – дебютант у "Байгороді" і Наталя Шмітке.
ІАЦ "Перевесло" запросить прихильників "Байгороду" і у листопаді на зустріч новим гостем – майстром поезії і гітари.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!