"Пудинг" на п'ять з плюсом!

03.11.15, 16:00

ПриватБанк і перший у Кіровограді какао-бар “Пудинг” стали партнерами та пропонують 5% знижки усім клієнтам, які користуються картками ПриватБанку.

Вигляд із вікна кафе "Пудинг" на "ПриватБанк"
Вигляд із вікна кафе "Пудинг" на "ПриватБанк"
"Бути сусідом ПриватБанку та не стати його партнером - це нонсенс, - посміхаючись розповідає Костянтин Мисько, адміністратор какао-бару “Пудинг”. - Ми не боїмося дарувати бонуси нашим клієнтам, розуміючи, що вони повернуться до нас і витратять їх у нашому кафе. Наші клієнти отримають приємні бонуси за кожен чек, а ми - безкоштовні дисконтні карти. Тепер нашим відвідувачам потрібно лише бути власником картки ПриватБанку, що зовсім легко та швидко. Всього за декілька хвилин, та ще й безкоштовно, її можна оформити у будь-якому відділенні і приєднатись до нашої спільної бонусної програми”.
Літній майданчик кафе "Пудинг"
Літній майданчик кафе "Пудинг"
Смачнюче меню: філіжанка ароматної кави, духмяного чаю, смаколики власного виробництва (hand-made), принесуть її відвідувачам 5% від оплаченої суми на бонусний рахунок, при умові, що вони розрахуються за обране меню карткою ПриватБанку. До речі, усім відвідувачам має прийтись до смаку і кероб, вегетеріанський шоколад. Як стверджують різноманітні інформаційні джерела - корисний замінник шоколаду.

Якщо казати відверто, то на шоколад не зовсім схожий, але дуже смачний. “Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати. Зазвичай, всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку.
У кафе - симпатичний дизайн
У кафе - симпатичний дизайн
Бонуси, у вигляді грошей, накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту Універсальна. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі (зайти в розділ “Меню”, потім “Перегляд балансу”, а далі “Бонус Плюс”). Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24 (через розділи “Меню”, “Виписки по картах”, “Бонусний рахунок”). Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.
Вироби ручної роботи продаються у "Пудингу"
Вироби ручної роботи продаються у "Пудингу"
“Модернізований мобільний додаток "Бонус Плюс" зробить покупки в магазинах, які беруть участь у програмі, більш зручними і вигідними, - розповідає керівник Направлення "Еквайринг" Кіровоградської філії ПриватБанку Євген Яковов. - Досить лише безкоштовно завантажити додаток на iPhone і Android та мати можливість не тільки знаходити найближчі точки із програмою “Бонус Плюс”, але і відразу ж побачити суму бонусу, яку можна отримати за транзакцію. Крім того, користувачам сервісу буде доступна повна інформація про акції та спецпропозиції магазинів”.

Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!
www.privatbank.ua



Комментарии

Анна Гринько10 ноября 2015 11:46
0
Место ужасное! Отвратительное обслуживание! Впервые услышала, что какао может быть холодным! Подряд назвала 5 напитков которые холодные, но парень упорно не реагировал и молча смотрел на меня, так и не вычислив, что мне нужен был горячий напиток! Как какао может быть холодным? оно из пакета "Яготинское"? Зачем продавать холодные напитки, когда на улице +5?

Поменять офицантуру, срочно!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!