XIX художня фотовиставка «Погляд-2015»

05.11.15, 10:00

Фотоклуб "Колаж" (Кіровоград), Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України, Кіровоградський обласний художній музей огошують про проведення в Кіровоградському обласному художньому музеї (вул. Велика Перспективна, 60) XIX художньої фотовиставки «Погляд-2015».

Метою її проведення є популяризація творчості фотохудожників та їхніх творів, заохочення професійного і творчого зростання учасників фотовиставки. Участі у фотовиставці можуть взяти всі охочі, незалежно від громадянства, країни проживання, віку, статі, національності, фахової освіти тощо. Учасники можуть подати на фотовиставку не більше шести фотографій. Конкурсні роботи й авторські права на них повинні належати особам, що їх надають. Організатори не відповідають за порушення авторських прав учасниками. Роботи потрібно надсилати на електрону адресу: kollagekrd@yandex.ua з приміткою "Погляд-2015" до 10 листопада.

фото надіслав Олег Шрамко
фото надіслав Олег Шрамко
Тема робіт — вільна. Можна надсилати як монохромні світлини, так і кольорові. Їхні автори повинні надіслати фотороботи електроною поштою у форматі JPEG без стискання, 8 BIT, RGB, 300 dpi, мінімум 2400 px по довшій стороні. Файли слід підписувати таким чином: Назва_Ім’я_Прізвище_Місто. Разом із файлами слід надсилати у форматі doc вхідну форму (форму додано). Файли, які не відповідають пунктам, названим вище, художня рада не розглядатиме (учасники можуть подати на фотовиставку не більше шести фотографій, конкурсні роботи й авторські права на них повинні належати особам, що їх надають, організатори не відповідають за порушення авторських прав учасниками; автори повинні надіслати фотороботи електроною поштою у форматі JPEG без стискання, 8 BIT, RGB, 300 dpi, мінімум 2400 px по довшій стороні; файли потрібно підписувати таким чином: Назва_Ім’я_Прізвище_Місто, разом з файлами потрібно надаслати у форматі doc вхідну форму).

Автори робіт, які пройдуть конкурсний відбір, мають надіслати благодійний внесок: 100 грн (без каталогу) або 150 грн (з каталогом) до 30 листопада на друк фоторобіт та випуск каталогу фотовиставки. Оплату необхідно здійснювати на картку Приватбанку № 5168 7420 1965 8271, отримувач Лесів Сергій Васильович, призначення платежу: поповнення рахунку. Після здійснення платежу обовязково потрібно надіслати копію квитанції про оплату на електронну адресу: sergey-lesivh@yandex.ua

Відбиратиме роботи на виставку художня рада, до якої входять:

- Володимир Дубас.(м. Львів) — голова художньої ради;

- Борис Бухман (м. Одеса) — член художньої ради;

- Тетяна Москаленко (м. Севастополь, Україна) — член художньої ради;

- Сергій Гусарченко (м. Кіровоград) — відповідальний секретар художньої ради.

Критеріями відбору робіт є високий художній та технічний рівень. Рішення художньої ради є остаточним і оскарженню не підлягає. Авторам, роботи яких буде відібрано на виставку, на вказану ними електрону адресу буде надіслано шорт-лист учасників виставки.Члени художньої ради представляють по одній роботі поза конкурсом.

Автори, чиї роботи потраплять до виставкової експозиції, отримають [при дотриманні умов щодо надсилання благодійного внеску 100 грн (без каталогу) або 150 грн (з каталогом) до 30 листопада на друк фоторобіт та випуск каталогу фотовиставки] диплом учасника виставки або диплом учасника і каталог фоторобіт.

Оргкомітет фотовиставки має право без виплати авторського гонорару використовувати надіслані файли для друку в пресі, періодичних виданнях (у тому числі й електроних), а також на їх розміщення на електронних носіях, в Інтернеті тощо задля популяризації фотовиставки. Участь у фотовиставці означає згоду з умовами її проведення.

Остання дата прийому файлів на виставку – 10 листопада. Художня рада працюватиме 11–12 листопада, оголошення результатів відбудеться 15 листопада. Благодійний внесок від авторів, чиї роботи потраплять у шорт-лист, потрібно сплатити до 25 листопада. Відкриття виставки відбудеться 18 грудня о 16:00.

Контактні телефони організаторів фотовиставки «Погляд-2015»: (066) 157-87-72, (050) 487-48-39, (096) 936-59-00. Сторінкафотовиставки «Погляд-2015»у facebook знаходиться тут



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!