Фінал благодійного проекту «Марафон краси»: Переможниця схудла майже на 17,1 кг!

10.11.15, 18:00

Днями у Тайм-клубі Берлога пройшов фінал благодійного проекту «Марафон Краси». Проект тривав 1 місяць, і вчора учасниці змогли показати результати, яких вдалося досягнути.

Переможниця проекту Якименко Юлія
Переможниця проекту Якименко Юлія
Переможницею проекту стала Якименко Юлія (30 років), яка схудла на 17,1 кг.(15,69% від стартової ваги). Юлія отримала головний приз проекту – SPA-weekend в 5-зірковому готелі в Трускавці. Срібною призеркою стала Ковтюх Світлана (52 р.). Світлана схудла на 14,5 кг. (15,43% від стартової ваги) та виграла beauty-day в салоні краси Castalia. Третьою стала Приймак Світлана (37 р.) з результатом -10,6 кг. (14,74%) та виграла набір дієтичних солодощів від партнерів проекту «Коробочка счастья».

Вручення подарунку Приймак Світлані на 3 місце
Вручення подарунку Приймак Світлані на 3 місце
Сумарно за час проекту учасниці схудли на 100 кг. Відвідали близько 300 тренувань, прослухали більше 20 годин лекційно-практичного матеріалу на майстре-класах.

Оголошення переможниці
Оголошення переможниці
На заході зібрались учасниці проекту, партнери та всі кому цікава тема здорового способу життя та допомога військовим. На фіналі гостей заходу, окрім визначенні переможниці, чекали виступи талановитих співаків: Катерина Несен, Sunday Joy, Divine Voices, Юлії Гриценко, танцювальний номер від студії танцю на пілоні «Adrenaline» та танцювальний флешмоб із зумби від студії «Фитнес-МАНИЯ».

Учасниці проекту
Учасниці проекту
Гості заходу могли прийняти участь в благодійному ярмарку, почастуватись дієтичними смаколиками, відвідати beauty-corner, де за благодійний внесок можна було заплести коси, зробити макіяж, росписати руки хною (мехенді), придбати одяг та косметику з користю для армії, прийняти участь в лотереї. Це дало змогу зібрати ще 2000 грн. та сумарно вийти на цифру 19 800 грн. благодійних внесків. Всі кошти вже передані в ГО Армія SOS Кіровоград.

Головний приз проекту
Головний приз проекту
Нагадаємо, що проект Марафон краси, тривав 1 місяць (з 11-го жовтня по 8-ме листопада), впродовж якого учасниці вели здоровий спосіб життя дотримувались правильного харчування від дієтолога Наталії Шульженко. Займались спортом встудії «Фитнес-МАНИЯ», студії танцю на пілоні «Adrenaline» та фітнес-центрі «Power».

Ведуча зі срібною призеркою Ковтюх Світланою
Ведуча зі срібною призеркою Ковтюх Світланою
Учасниці відвідали 4 цікавих майстер-класи: психологічний тренінг від Центру психології Альта, кулінарний майстер-клас з приготування дієтичних десертів від відомого кулінара та кондитера Галини Артеменко, майстер-клас з самомасажу від масажиста Вікторії Вечеровської та заняття в школі макіяжу MAKE-UP ATELIER PARIS від Наталії Аліфанової.

Нагородження за друге місце Ковтюх Світлани
Нагородження за друге місце Ковтюх Світлани
Також щиро вдячні за підтримку та допомогу проекту косметичній компанії Avon, флористичній студії Квіткове подвір’я, салону краси Castalia, кав’ярні Філіжанка, Dva Coffee,кейтерингова компанія Avocado, тайм-клубу Берлога, інформаційному порталу Точка Доступу, домашній кондитерській дієтичних десертів «Коробочка Счастья», магазину одягу Colibri, рекламній групі Center Media та всім, хто зробив цей проект можливим.

До проекту бажали долучитись багато жінок, тому обов’язково буде організовано2 сезонJ. Слідкуйте за інформацією на сторінках в соціальних мережах FB та VK.

Організатор проекту - Резніченко Катерина, 099 208 03 16, пошта: Reznichenko.kateryna@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!