Кмітливі та допитливі школярики ростуть у нашому місті

11.11.15, 10:00

Фахівці обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка провели Тиждень української писемності та мови, які відвідали вихованці дитячих навчальних закладів та учні початкових класів загальноосвітніх шкіл міста.

Першого дня на зустріч з найменшими читачами бібліотеки завітав член Національної спілки письменників України, наш земляк Анатолій Черниш.Поет розповів дітям про своє дитинство, перший написаний вірш. Дітлахи з радістю спілкувалися з автором, слухали вірші, відгадували загадки та подарували Анатолію Григоровичу свої малюнки, які можуть стати ілюстраціями до його творів.

Наступного дня юні користувачі взяли участь у голосному читанні казки Всеволода Нестайка «Кеша і Реша або Казка про пісню». Послухавши казку, малеча висловила власну думкупро вчинки головних героїв та зробили висновок, що потрібно знати багато мов та любити і шанувати рідну українську мову.

Кмітливі та допитливі школярики також не залишилися осторонь, вони взяли участь у ігровій програмі «Майстерня слів» та переглянули патріотичні мультфільми. Під час заходу діти з задоволенням вирішували мовні загадки, розгадували ребуси та змагалися в конкурсах. Протягом тижня бібліотекар знайомив користувачів з літературою представленою на книжковій виставці «В джерелах слова – душі криниця…».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!