ЮніорБанк та ансамбль "Конвалія" - справжні друзі

14.11.15, 14:00

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку навчав танцюристів відомого кіровоградського ансамблю бального танцю “Конвалія” фінансовій грамотності. Дружба спортсменів та банкірів триває не один день. Неодноразово юні чемпіони запрошували ЮніорБанк на свої виступи та конкурси. Вражені майстерністю талановитих кіровоградів, банкіри запросили їх на навчання до БізнесШколи та провели урок фінансової грамотності.

“Талановиті діти - талановиті в усьому, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Вихованці ансамблю не лише гарно танцюють, вони ще й напрочуд швидко і легко розібрались і у фінансах. Для них не стало проблемою освоїти тонкощі користування банківською карткою, терміналом чи банкоматом. Стовідсотково зрозуміли, та ще й пообіцяли навчити своїх рідних та близьких заходам безпеки при користуванні картковими рахунками. Ну, а ми в свою чергу навчались у них азам танцювально мистецтва. Виявляється і вальс буває різним - і повільним, і віденським... Ось так... Ну і хто ж не мріє навчитись вальсувати, не аби як, а красиво та витончено. Маю надію, що наші неодноразові зустрічі підуть на користь і нам, і юним талантам”.

“Так приємно, що, здавалося, така нудна тема як фінанси, може бути цікавою, іноді навіть веселою, - ділиться враженнями Сергій Виходець, вихованець народного ансамблю бального танцю “Конвалія”. - Шкода, що урок пройшов так швидко. Та ми записались до БізнесШколи, і тепер станемо справжніми асами у фінансах. А наші батьки вже не скажуть, що ми не розуміємось на сімейному бюджеті. Та й у постійних поїздках на турніри чи конкурси ми вже не будемо хвилюватись за готівкові кошти, які дають батьки на кишенькові витрати. Адже з нами буде картка Юніора”.
Тільки у ЮніорБанку дітей розвиваються всесторонньо та гармонійно. А ще навчають, як стати успішним, привчають цінувати кожну копійочку, розраховувати свої витрати, заощаджувати. Тут не лише проводять веселі квести, тут навчають та виховують. І неважливо ким і де буде працювати ваша дитина у майбутньому, знання, отримані у ЮніорБанку допоможуть впевнено розбиратися в банківських послугах та успішно управляти особистими фінансами. Для того, щоб стати справжнім юніром та учнем БізнесШколи, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку!
Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка, М.Виска та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!