У Новгородці за підтримки ЄС будуть майбутнє!

26.11.15, 10:00

В області тривають роботи з реалізації проекту «Побудуємо майбутнє разом!», який передбачає створення належних умов для проживання внутрішньо переміщених осіб та отримання дошкільної освіти їхніми дітьми, а саме: капітальний ремонт гуртожитку професійно-технічного училища № 36 і дитячого садочку в селищі міського типу Новгородці. Для реалізації проекту 640,8 тисяч євро виділені Європейським Союзом, решта - кошти обласного бюджету, Новгородківського районного бюджету і Новгородківського селищного бюджету.

Цієї п’ятниці керівник проекту Валерій Кальченко провів робочу зустріч з головним інженером приватного акціонерного товариства "Інститут "Кіровоградагропроект" Олександром Козинцем і головним інженером товариства з обмеженою відповідальністю підприємства «Арталекс» Олександром Сипливцем (підрядна організація), метою якої було обговорення питань щодо виконання ремонтних робіт у дитячому садку та гуртожитку. Після чого Валерій Кальченко разом із представниками підрядних і субпідрядних організацій, керівниками району ознайомилися з їх ходом безпосередньо на місці.

У дитячому садку вже закінчують встановлювати нові вікна, продовжується перекриття даху, засипається основа підлоги, проводяться інші ремонтні роботи. У гуртожитку вже демонтували старі вікна й двері, винесли сміття, розпочинають встановлювати нові вікна, перекривають дах тощо.

- Відповідно до календарного плану перекриття даху гуртожитку має бути закінчено на початку грудня, - розповідає керівник проекту Валерій Кальченко. За результатами ознайомлення з ходом ремонтних робіт працівники проекту озвучили низку зауважень до окремих субпідрядних організацій, які ті зобов’язались терміново усунути.

Щоп’ятниці проводиться нарада за участю працівників проекту, представників підрядних, субпідрядних організацій та усіх залучених до реалізації проекту, на якій обговорюють стан ремонтних робіт, приймають проектні рішення й встановлюють терміни виконання конкретних видів робіт.

- Ми працюємо разом з Європейським Союзом, тому і якість виконання робіт повинна відповідати європейським нормам, - наголосив Валерій Кальченко у розмові з представниками підрядної та субпідрядних організацій. Роботи з ремонту дитячого садка і гуртожитку триватимуть відповідно до календарного плану виконання проекту.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!