Діалог - як шлях до громадянської активності молоді та взаєморозуміння у суспільстві

04.12.15, 14:00

У приміщенні Кіровоградської облдержадміністрації 27 листопада 2015 року відбулось засідання круглого столу за темою “Формування діалогу як шлях до громадянської активності молоді та взаєморозуміння у суспільстві”.

Захід проходив у рамках проекту “Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві” за ініціативи та підтримки Інституту з міжнародного співробітництва, Асоціації народних університетів Німеччини, Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, громадських організацій „Інформаційно-дослідницький центр “Інтеграція та розвиток” і “Молодіжне громадське об’єднання “Центр”.

Під час засідання відбулось обговорення актуальних тем щодо взаємодії органів державної влади з молодіжними громадянськими ініціативами, громадянської активності молоді на шляху до взаєморозуміння у суспільстві та демократичному перетворенні у місцевих громадах.
Власні думки по даним питанням висловили В. Атаманчук, заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації, В. Таборанський, директор департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, В. Останній, начальник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, О. Гавриленко, голова Громадської ради при Кіровоградській облдержадміністрації. Модератор заходу – О. Антонова, ментор проекту, кандидат наук з держуправління, доцент кафедри економіко-правових дисциплін Академії муніципального управління. В обговоренні взяли участь близько 40 представників учнівської та студентської молоді Кіровоградської області.

текст - Ликова Я.В., фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!