​Таланти кіровоградської “Вікторії” оцінили у місті Львів

10.12.15, 12:00

Вихованці зразкового художнього колективу студії сучасної естрадної дитячої пісні “Вікторія” (керівник В. Гаваза) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості провели незабутні вихідні у Львові – одному з наймальовничіших міст України та Європи. Головною ціллю їх поїздки була участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “Зірковий парад”.

У стінах Міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича організатори заходу гостинно зустріли юних співаків з Кіровоградщини. На львівській сцені демонстрували свої таланти діти та молодь з найрізноманітніших міст України: Полтави, Харкова, Києва, Кіровограда, Одеси, Кривого Рогу, Чернігова, Вінниці, Львову, Білої Церкви, Дніпропетровська.

До складу компетентного журі увійшли Заслужені діячі та артисти естрадного мистецтва, представники продюсерського центру та студії звукозапису “DS SOUND”. Серед них голова – М. Шуневич, Народний артист Львівської обласної філармонії та М. Орловський, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, а також Х. Береговська, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

Члени журі, професіонали своєї справи, відмітили у вихованців “Вікторії” відмінне володіння голосовими можливостями, яскравий артистизм та самобутність виконання як колективних, так і сольних вокальних творів. За підсумками конкурсу колектив був нагороджений дипломами за зайняте друге та третє місце, дует Давид Катерини і Полудень Ольги зайняв також друге місце, а за сольне виконання Давид Катерина привезла додому диплом за почесне перше місце.

Діти та керівники отримали також безліч приємних вражень та насолодились мальовничими краєвидами Львова під час пішохідної екскурсії містом. Для багатьох це був не перший візит до культурної столиці України, оскільки “Вікторія” часто бере участь у фестивалях і конкурсах на Західній Україні. Але саме місто настільки багатогранне, що за кожним разом відкривається для наших вихованців з нової сторони.

текст - Ликова Я.В., методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!