Національний Форум "Регіональні Голоси за Демократію"

10.12.15, 12:49

Два дні поспіль - 10-11 грудня 2015 року, - у Києві триває Національний Форум за участі журналістів і громадських діячів із Вінницької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської та Херсонської областей – учасників проекту «Регіональні Голоси за Демократію».

Проект «Регіональні Голоси за Демократію» виконується Інститутом міжнародного співробітництва німецької асоціації народних університетів (далі – DVV International) в Україні та громадською організацією «Прес-клуб реформ» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Мета проекту - підвищити обізнаність громадськості щодо ініціатив громадянського суспільства у п’яти цільових областях шляхом якісної регіональної журналістики. Партнери проекту – організації громадянського суспільства у співпраці з журналістами ЗМІ, – віддані справі просування відкритого і активного діалогу між громадянами, ЗМІ та політиками під час виборчої кампанії до місцевих рад.

Партнерами проекту «Регіональні Голоси за демократію» у п’яти областях України стали Херсонський обласний центр «Успішна жінка», Вінницька обласна громадська організація «Вінницький прес-клуб», Благодійне об’єднання «Соціальний фонд» із міста Мелітополь (Запорізька область), Новоукраїнська районна громадська організація «Турбота» (Кіровоградська область) і Житомирська громадська організація «Сучасний формат».

Фото – Олена Карпенко («Новини Кіровоградщини»)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!