​Екіпіровка для зимового відпочинку у розстрочку

15.12.15, 16:00

005.pngНоворічні свята багато кіровоградців планують святкувати у Карпатах чи за кордоном, освоюючи нові гірсько-лижні траси. Аби відпочинок не прийшлось відкладати через нестачу коштів, магазин спортивного одягу “Дисконт Центр” та ПриватБанку пропонують не витрачатись на екіпіровку. Спортивний одяг та все необхідне для активного відпочинку можна не лише придбати в магазині у розстрочку, але й отримати приємні 3% знижок.logo_bonus_plus.png

Магазин спортивного одягу “Дискон Центр”, що по вул. Г.Сталінграду, 3 (біля Критого ринку), став учасником програм“Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” та Бонус Плюс ПриватБанку. Тепер усі кіровоградці можуть задовольнити свій вишуканий смак, не зважаючи на ціни. ПриватБанк дає змогу кожному кожному купувати необхідні товари для оздоровлення чи занять спортом, оплачуючи його частинами карткою Універсальною ПриватБанку.

Послуги “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка” дають нам можливість збільшити кількість клієнтів, які бажають стати власником саме наших якісних товарів на будь-який, навіть самий найвибагливіший смак, - розповідає Павло Кусков, директор магазину “Дискон Центр”. - Послуга ж Бонус Плюс допомогла нам зекономити на дисконтних картках та програмах. Тепер наші клієнти можуть отримувати 3% знижок - бонусів на свій бонусний рахунок. Наразі ми з ПриватБанком не просто партнери, ми - справжні друзі. Разом ми підвищуємо і престиж мого закладу і кількість задоволених клієнтів”. Відтепер, звернувшись до магазину “Дисконт Центр” клієнти ПриватБанку отримають не тільки якісне обслуговування, але й приємні знижки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!