Фантастичні образи та солодкі світи - на папері

17.12.15, 10:00

Днями у картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «Солодка мрія».

Мистецтво - це відображення людиною світу в художніх образах, розкриття власного творчого потенціалу та відлуння несвідомого у малюнку. У процесі написання картини іде духовний розвиток, людина відпочиває та забуває про власні тривоги і печалі, проектує свої мрії на папір. Займаючись мистецтвом відвідувачі наших майстер-класів отримують задоволення від самого процесу творчості та робіт, що вони малюють під час заходу.
У процесі навчання відвідувачі навчаються дивитися на світ як справжні художники та оволодівають відчуттям композиції, кольору, гармонії. Цього тижня наші майстрині малювали свої картини на тему «Солодка мрія», вони мали можливість втілити на папері свої дитячі бажання. Малюючи фантастичні образи та солодкі світи, відмежуватися від сірої буденності та полинути у вир мрій та фантазій. Малювати країни та тварин казкового цукрового дивосвіту, карамельні веселки та цукрові ріки.
Майстер-клас проходив у два етапи, перший – виконання вправ з малювання пластичних та виразних форм, другий – безпосередньо малювання твору на тему «Солодка мрія». Твори, що виконали майстрині вийшли промовистими і живими, вони розкривали тему заходу та передавали настрій та ідею учасниць майстер-класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!