Святковий настрій дарує "Творча майстерня"

20.12.15, 12:00

Днями у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок з солоного тіста до Дня святого Миколая.

Ми з дитинства очікуємо на Новий рік та Різдво, передчуваючи не лише гору казкових подарунків, але й прикрашання оселі та ялинки новорічними прикрасами. Взимку є чимало свят, які з нетерпінням чекають дорослі і діти. Святковий настрій розпочинається 19 грудня в День святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. В цей день в багатьох родинах вже стало доброю традицією прикрашати ялинку.
До галереї напередодні свята на майстер – клас завітали учні 1-го класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, де виготовляли новорічні іграшки з солоного тіста, якими вони вдома будуть прикрашати ялинку. Учасники майстер-класу дізнались про історію виникнення Дня святого Миколая та навчилися виготовляти чудові святкові прикраси. Під час заходу панував святковий настрій та позитивна енергетика, а діти використовуючи свою фантазію, створили чудові новорічні іграшки.

Тетяна Костенко - науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!