Купуйте подарунки на новорічні свята у розстрочку

25.12.15, 16:00

На порозі - новорічні свята, які приносять не лише радість та святковий настрій, але й числені витрати. Потрібно придбати подарунки рідним, близьким, друзям, не забути і про себе. Кому не хочется зустріти Новий рік у новому святковому вбранні, а ще слід накупити смаколиків та накрити святковий стіл.

Аби передноворічні витрати не зіпсували святковий настрій ПриватБанк пропонує скористатись унікальною послугою “Оплата частинами” , “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”. Більше 1200 підприємств торгівельно-сервісної мережі Кіровоградщини - партнерів ПриватБанку : магазини, супермаркети, ресторани, кафе пропонують товари та послуги у розстрочку.

За допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатися про суму, доступну для придбання товарів чи послуг в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Нещодавно і магазин “Хелен”, що по вул.Пашутінськів, 54/55 (що у ТЦ “Лісова пісня”) став партнером ПриватБанку та пропонує найсучасніший та найстильніший жіночий одяг не лише в рострочку, але й з приємною знижкою у 5%. Зробити собі та своїм подругам приємне у переддень свята може будь-який клієнт, який має картку ПриватБанку та бажання дарувати радість.

«На партнерство з ПриватБанком ми покладаємо великі надії, - розповідає Олена Селімова, власниця магазину “Хелен”. - Плануємо значно збільшити кількість клієнтів. Тепер клієнти ПриватБанку стануть і нашими клієнтами. Збільшення кількості клієнтів збільшить і товарообіг, що відповідно збальшить наші можливості для розвитку бізнесу. ПриватБанк дає гарну нагоду для підприємців не тільки підтримати на плаву свій бізнес, а навіть розвивати його, незважаючи на на всі економічні негаразди”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!