Зимовий настрій - не тільки через сніг на вулиці

16.01.16, 14:00

Напередодні "старого нового року" у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «Зимовий настрій».

Цього тижня відвідувачі нашого майстер-класу «Зимовий настрій» уявили себе на пленері і, відчувши в душі справжнього художника, спробували передати в своїх картинах атмосферу справжньої зими і дух дитинства, коли вони малими дітьми гралися в сніжки, ліпили снігових баб та каталися на ковзанках.
Пейзаж, що малювали наші майстрині, був виконаний в цікавій, виразній і дуже емоційній техніці – декоративний живопис, в якій відсутня повітряна і лінійна перспектива, а всі елементи твору зображуються однаково чіткими і розташованими, ніби, на одній площині, а форми предметів, усі разом, створюють неначе візерунок зими. Отримані в результаті заходу картини, виконані олівцем і гуашшю, посядуть почесне місце в домашніх галереях наших учасниць і будуть в продовж року нагадувати про чудово проведений час в творчій і дружній атмосфері майстер-класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!