ПриватБанк пропонує роботу демобілізованим із зони АТО

18.01.16, 14:00

Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку пропонує постійну роботу енергійним, спортивним, витривалим чоловікам, які товаришують з комп'ютером і вправно управляють автомобілем. Банк чекає, в першу чергу, бійців, які демобілізувалися із зони АТО. Крім документів про освіту та проходження військової служби в зоні проведення антитерористичної операції обов'язкова наявність водійських прав (категорії не менш, ніж В або С).

"Не секрет, що численна кількість бійців, які повернулися із зони бойових дій та вже пройшли курс реабілітації, стали задумуватись над питанням працевлаштування, - говорить Тетяна Джевага, керівник регіонального центру з підбору персоналу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наш Банк пропонує захисникам цікаву, постійну роботу зі стабільним заробітком у інкасації".

Робота позмінна. Зарплата значно вище середньої по регіону. Претенденти, які пройшли відбір, будуть офіційно працевлаштовані і отримають повний соціальний пакет: регулярну виплату зарплати (3 рази на місяць), щорічну відпустку, оплату лікарняного, участь у програмі недержавного пенсійного фонду. З питань працевлаштування слід звертатися до офісу регіонального управління ПриватБанку в Кіровоградській області за адресою: м.Кіровоград, вул.Преображенська,26/70, перший поверх, центр з підбору персоналу або за телефоном: +380969212357 чи за електронною адресою tatjana.reznik@privatbank.ua



Комментарии

вася ковальчук18 января 2016 19:54
0
Красиво врете. В октябре 2015. Я обращался в данный банк. И только после того как я показал военник мне резко отказали. Так что не нужно пиарится.... И врать!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!