Календар з петриківським розписом

22.01.16, 10:00

Цей чарівний календар з малюнками, виконаними у техніці петриківського розпису розробив студент Львівської національної академії мистецтв та засновник проекту petrykivka.dp.ua Ігор Лісний, який навчався розпису в Петриківській художній школі. Кожен місяць окремо намальований художником, прізвище якого вказано під календарною сіткою.

«Дуже цікаво, що у створенні календаря, крім мене, не взяв участі жоден художник із Петриківки, – розповідає Ігор, – але приємно, що відгукнулися майстри з різних міст України, навіть один із США. По всій Україні знайшлися майстри, які малюють розпис не гірше, а може, й краще, ніж у відомому осередку, що не може не радувати – це справді унікальне народне мистецтво».

На ваше замовлення магазин "Офіс-Майстер" надрукує календар у форматах від А4 до А1. Нагадуємо, що проект не є комерційним і ви сплачуєте тільки за друк та зшивання. Якщо ви маєте принтер і бажаєте роздрукувати календар самостійно, його можна завантажити безкоштовно на сторінках спільноти «Петриківка» у мережі Фейсбук.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!