Конкурс грантів з амбулаторного лікування туберкульозу

27.02.16, 12:00

Проект USAID «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» (ПКТУ) оголошує про прийом заявок від організацій на впровадження грантової діяльності з адвокації, комунацікації та соціальної мобілізації (АКСМ) на тему «Амбулаторне лікування туберкульозу – кращий вибір для хворого і громади».

Метою цієї грантової програми є підтримати зусилля, спрямовані на реформування системи надання медичних послуг в Україні, зокрема, поширення амбулаторної моделі лікування туберкульозу. Грантова програма підтримає інноваційні підходи з надання соціальної та психологічної допомоги пацієнтам з туберкульозом задля підвищення їх прихильності до протитуберкульозного лікування на амбулаторному етапі. Діяльність у рамках грантової програми також підвищить обізнаність осіб, які приймають рішення в питаннях охорони здоров’я, щодо переваг амбулаторного лікування туберкульозу та важливості соціального супроводу пацієнтів.

Завдання гранту: адвокатувати прийняття управлінських рішень стосовно перерозподілу ресурсів для забезпечення підтримки амбулаторного лікування хворих на туберкульоз; сприяти розробці моделі амбулаторної допомоги з акцентом на підтримку хворих на туберкульоз з метою покращення їх прихильності до лікування; залучити інші, не медичні громадські інституції (соціальні служби, громадські організації, приватні підприємства, церковні громади тощо) до соціальної і психологічної підтримки хворих на туберкульоз і членів їх сімей. Беніфіціарами гранту будуть хворі на туберкульоз, члени їх сімей та місцеві громади. Діяльність повинна проводитися у межах одного або декількох із десяти регіонів, що підтримуються USAID: Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Луганська, Одеська, Харківська, Херсонська області, а також м. Київ.

Проект планує видати один грант з фіксованою сумою не більше 30000 дол. США. Остаточна сума буде залежати від грантової діяльності та переговорів. Тривалість реалізації проекту, що фінансується за рахунок гранту, не повинна перевищувати 6 місяців. Очікуваною датою початку впровадження гранту, наданого в рамках цього конкурсу, є квітень 2016 року.

Грантові заявки повинні подаватися українською або англійською мовою та не мають перевищувати 6 сторінок. Грантові заявки (технічна частина та бюджет, а також супровідні документи) надсилаються в електронному форматі до Проекту USAID ПКТУ на зазначену нижче адресу та повинні містити посилання на Грантову програму: «RFA No.STbCU-RFA-02».

Заявки мають бути подані не пізніше 10:00 ранку за місцевим часом 18 березня 2016 року на ел. адресу: grants@stbcu.com.ua. Заявки, надіслані із запізненням, або які не відповідають вимогам, розглядатися не будуть. Контакт - Віра Шелудько - grants@stbcu.com.ua Джерело - Гурт



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!