Startup: Тренінгова програма із проектного менеджменту для молоді

29.02.16, 16:00

Триває перший етап проекту Open space, який реалізовується за підтримки Британської Ради в Україні в межах програми Активні Громадяни. Зокрема, днями відбувся другий запланований тренінг з розробки проектів соціальної дії для студентів КДПУ ім.В.Винниченка.

автор проекту - Ірина Ткаченко
автор проекту - Ірина Ткаченко
Заняття пройшло у рамках тренінгової програми із проектного менеджменту для молоді під назвою "Startup". У межах програми загалом заплановано 12 тренінгів, чотири з яких - для активної молоді з Знам'янського, Новоукраїнського, Новгородківського та Світловодського районів.

Учасники другого тренінгу, а це були студенти Факультет філології та журналістики КДПУ ім. В.Винниченка, майбутні видавці-редактори-журналісти-вчителі продовжили роботу над створенням видавничих проектів соціальної дії. Вони знайомилися з цікавим та успішними кейсами, зокрема в нагоді став виступ на TEDxKyiv одного із засновників Львівська Майстерня Шоколаду - Андрій Худо. З'ясовували принципи створення стартапу, роботи з ідеями, цінність команди, стратегічність проекту, адже незабаром учасники презентуватимуть власні видавничі проекти соціальної дії.

Як один із прикладів видавничого проекту, проаналізували видання "Книга з фантазією. Нотатник-тренажер креативного мислення" (1+1media), яку подарував Іван Гребенюк для Вікторія Салогуб в межах проекту Media-кузня. Також цікавою була гра за творчими завданнями з книги "642 идеи, о чем еще написать". Шукали ідеї, імпровізували, проектували сюжети, книги, стратегії.

Практична частина тренінгу - моделювання видання. В інтенсивному режимі більшості учасникам вдалося створити сторінку-мотиватор, яка в подальшому може стати частиною арт-буку чи іншого нішевого видання, які сьогодні є трендовими у видавничому бізнесі.




  • автор проекту - Ірина Ткаченко

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!