“Вікторія” перемогла у Хмельницькому

01.04.16, 14:00

Днями Хмельницький гостинно зустрів керівника зразкового художнього колективу студії сучасної естрадної дитячої пісні “Вікторія” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Вікторію Гавазу та вихованку студії – Ольгу Полудень.

Одним із завдань їхньої поїздки була участь у V Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі юних вокалістів “Пісня над Бугом”, який проходив у рамках Всеукраїнського семінару-практикуму для голів обласних та міських методичних об’єднань, керівників гуртків вокально-хорового мистецтва на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Оля демонструвала свою вокальну майстерність у номінації “естрадна пісня”, віковій категорії “9-11 років”.

Усі виступи оцінювало компетентне журі, яке очолювала Народна артистка України, солістка Хмельницької обласної філармонії – Марія Ясіновська. За виступ кіровоградка отримала гучні оплески від усіх членів журі та була нагороджена Дипломом І ступеню. Вікторія Гаваза під час семінару представила досвід роботи керівників гуртків вокального профілю Кіровоградської області, а також прослухала лекції та взяла участь у роботі майстер-класів за актуальними темами для керівників профільних гуртків.
Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!