Кіровоградські юніори долучились до “Активних громадян України”

06.04.16, 10:00

Чергове заняття у кіровоградській БізнесШколі ЮніорБанку пройшло під знаком активної позиції кожного громадянина. Юніори познайомились із програмою Британської Ради “Активні громадяни” та з проектом кіровоградця Олега Петренка “Видимий - значить живий”. Проект був підтриманий Британською Радою в Україні, яка виділила кошти на виготовлення сотень світло-відбиваючих наліпок, браслетів та нашивок, які безкоштовно будуть роздавати дітям.

“Ми запрошуємо долучитись до програми “Активні громадяни” усіх, хто бажає самовдосконалюватись, розвивати свої лідерські позиції, - розповідає Вікторія Талашкевич, координатор кіровоградського прес-клубу - партнера програми Британської ради “Активні громадяни”. - Має мрію, ідею та вірите в свої сили - ми надаємо можливість втілити в життя ваші найвдаліші проекти”.

Юніори не лише познайомились із новим проектом, але й вдало відповіли на всі запитання запропонованого тесту та отримали у подарунок світло-відбивні елементи.

“Ми навчаємо наших юніорів не лише фінансовій грамоті, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми мріємо бачити їх лідерами, здатними творити європейське майбутнє України. А активна громадська позиція повинна формуватись з дитинства. Чому б уже сьогодні не спробувати створити власний проект, який може стати стартом для майбутнього житттєвого шляху чи просто допоможе віднайти себе, визначитись із своїм майбутнім”.

ЮніорБанк підримує та навчає талановиту молодь, яка бачить своє майбутнє у становленні високорозвиненої та економічностабільної держави. Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.
“Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!