Революційні тарифи від Київстар: Більше розмов та соціальних мереж

08.04.16, 12:00

Кіровоградці споживають все більше послуг мобільного зв'язку - і розмовляють, і користуються мобільним інтернетом. Про це свідчить як статистика мобільних операторів, так і результати опитувань. У свою чергу, оператори йдуть в ногу з часом, розробляючи зручні тарифні пропозиції. Про новації від компанії "Київстар" дізнавалася для сайту "Тусовка" на презентації у столиці Вікторія Талашкевич.

Вікторія Талашкевич на презентації нових тарифів Київстар
Вікторія Талашкевич на презентації нових тарифів Київстар
Українці - одна із найбільш балакучих націй у світі - замість писати смс, що у більшості випадків роблю я, українці надають перевагу дзвінкам та витрачають на місяць сотні хвилин на розмови. За цим показником "балакучості" ми - у першій п’ятірці країн світу. Та й обсяг трафіку мобільного інтернету зростає з кожним місяцем, бо інтернетом з телефону користуються мільйони абонентів. І це ще далеко не межа, тому на початку квітня Київстар презентував революційні тарифи: ще більше дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, а крім того відтепер музика та відео без плати за використаний трафік, завдяки співпраці з компаніями ZVOOQ та Megogo.
Портрке слухача від ZVOOQ
Портрке слухача від ZVOOQ
Представник компанії ZVOOQ розповів про смаки та уподобання українців у музичній сфері та поділився інформацією про те, які саме треки завантажують і прослуховують користувачі додатку ZVOOQ, і творчості яких артистів віддають перевагу. Що цікаво, в Україні дуже високий рівень шанувальників саме місцевої, локальної музики - 50-60% слухачів слухають... українське!

Яку музику слухають користувачі додатку ZVOOQ
Яку музику слухають користувачі додатку ZVOOQ
Якраз музика, спілкування у соціальних мережах, перегляд відео разом з друзями і робить наше життя змістовним та цікавим. У цьому я погоджуюся із Cвятославом Горбанем, директором з маркетингу Київстар, який під час презентації тарифів підкреслив, що люди хочуть дивитись відео на ходу, вільно слухати музику, не рахуючи мегабайти. Тому Київстар має нові пропозиції, які діють вже з 5-го квітня.

Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар
Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар
Зокрема, то у тарифі "Розмови" надаються безлімітні дзвінки в мережі ще й 30 хвилин щомісяця на номери інших мобільних операторів. При необхідності оператор пропонує Інтернет, а також підключення до тарифу "Розмови +", куди додатково входить безлімітний Інтернет на швидкості 2G і 100 Мб на швидкості 3G в подарунок. Тариф "Онлайн" - це доступ до соцмереж, популярних месенджерів та Wikipedia без плати за мегабайти. Також передбачено безлімітні дзвінки в мережі "Київстар", 60 хвилин на інші мережі та дві тисячі мегабайт для Інтернету.

У п'ятому за рахунком тарифі "Онлайн +", крім необмеженого доступу до соцмереж, з'являється альтернатива у вигляді аудиостриминга без плати за трафік, а також щомісячні 4000 Мб для інших послуг мобільного Інтернету, сто хвилин на інші мережі та необмежені дзвінки всередині Kyivstar. А тариф під №6 називається "Онлайн Екстра" і враховує потреби в різних видах спілкування, пропонуючи відео і музику, включаючи соцмережі, у режимі онлайн без плати за трафік. Крім того, 6000 Мб для решти інтернет-послуг, 300 хвилин на інші мережі, необмежене спілкування в мережі Київстар і навіть 500 SMS на всі мобільні мережі країни.

Карта покриття 3G від Київстар
Карта покриття 3G від Київстар
При цьому всі тарифи мають регіональні варіації, які враховують потреби жителів різних областей України у спілкуванні з абонентами інших мереж, і доступні абонентам передплаченого зв'язку. І хоча у Кіровограді Київстар поки не запровадив формат 3G, пан Горбань припустив, що це станеться очевидно скоріше, аніж у народних депутатів дійдуть руки до перейменування нашого міста.

Вікторія Талашкевич, Київ - Кіровоград, для сайту "Тусовка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!