Творчість у тиші

06.05.16, 12:00

Днями у кіровоградській студії "Світ креативу" пройшов перший із серії запланованих майстер-класів з ручної роботи - для вихованці Кіровоградської спеціальної загальноосвітньої школи-дошкільного закладу для дітей з дефектами слуху.

Заняття проходитимуть і далі - у рамках проекту "Творчість у тиші", що його створила Варвара Діордієва і підтримала програма "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні.
За декілька годин Варвара Діордієва за допомоги сурдоперекладачів разом з дітками розглянула, які бувають види ручной роботи, які з них є популярними на даний час, і як можна ручну роботу перетворити на прибуткове хоббі. Після бесіди усі були нагодовані чаєм із цукерками, довго розглядали види матеріалів для ручної роботи та задоволені повернулися до школи.
-
Наразі у нас заплановано ще кілька зустрічей, на яких ми проведемо майстер-класи та навчимо дітей із вадами слуху та мови азам ручної роботи, - розповідає Варвара Діордієва.
&
ft4



Комментарии

Ирина Кислая17 май 2016 14:39
1
Варвара, дякую Вам за можливість здобувати творчі уміння та навички. Своєю роботою та натхненням Ви створюєте дітям можливість відчути себе щасливими.
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!