Кіровоградська дитяча міська лікарня отримала нове медичне обладнання

14.05.16, 18:00

ПриватБанк подарував Кіровоградські дитячій міській лікарні нове, сучасне та вкрай необхідне обладнання. Немає нічого важливішого за здоров’я, а тим більше здоров’я дитини, тому допомога дітям стала прерогативним напрямком роботи Благодійного Фонду “Допомагати просто” ПриватБанку.

На днях заступник директора Кіровоградскої філії ПриватБанку Раїса Килимниченко урочисто вручила головному лікарю дитячої міської лікарні Оксані Клюєнко сертифікат на отримання апарату для ДМВ-терапії “Ранет”, апарату УВЧ-30 та Іскра-1, електрокардіографу “ЮКАРД-100” та опромінювача ртутно-кварцевого “УГН-01М”, які вже укомплектовані та допоможуть одужувати нашим діткам. Загальна вартість усього обладнання складає майже 200 тис. грн. Усе медобладнання було придбане за ініціативи Кіровоградського регіональногоуправління ПриватБанку в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”

“Ми вже давно мріяли саме про таке обладнання для нашої лікарні, - розповідає Оксана Клюєнко, головний лікар міської дитячої лікарні. - Апарати, придбані завдячуючи благодійному фонду “Допомагати просто”, нададуть нам змогу не лише якісно , але й у будь-яких умовах - і при відсутності електроенергії, і у прийомному відділенні, і за межами лікувального закладу діагностувати кіровоградську малечу. Новий, сучасний електрокардіограф “ЮКАРД-100” - мобільний та має можливість працювати автономно. А ще благодійники дослухалися до наших побажань і закупили і апарати для фізіотерапевтичного відділення, які не обновлювались ще з 80-х років минулого сторіччя. Уявляєте, як ми зраділи, отримавши їх. Таки це правда, що мрії збуваються, варто лише вірити”.

“Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, але є найбільшим, за сумою внесків, меценатом фонду. Крім цього забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua”. Не обов’язково мати великі кошти для допомоги, кожна перерахована гривня може допомогти врятувати чиєсь житття ”.

“З ПриватБанком ми успішно співпрацюємо вже не один рік, за що їм велика вдячність, - розповідає Оксана Макарук, начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради. - Спільно ми вже реалізували не одну програму та надали допомогу у придбанні медичного обладнання обласному госпіталю для інвалідів, і міській лікарні швидкої допомоги, і обласній лікарні, і ось дитячій лікарні. Така співпраця влади та бізнесу дає чудові результати. Нажаль, сьогодні влада не в змозі вирішувати усі фінансові проблеми системи охорони здоров’я і допомога соціально-відповідального бізнесу дуже вчасна та надзвичайно важлива. Маю надію на подальшу співпрацю та запрошую допомогти нам реалізувати ідею щодо облаштування міського відділу інтенсивного виходжування недоношених малюків”.

Майже 35 млн. грн. зібрано на рахунках Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто”. В рамках фонду працює декілька програм: це і “Підтримка армії”, і “Допомога пораненим в АТО”, і "Таблеточки" – міжнародний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкогематологічними захворюваннями в Україні, і “Заради життя” - відкривають збір коштів для здійснення закупівлі медичного обладнання для відділень дитячої онкогематології. Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами! Не залишайтеся осторонь, адже навіть гривня здатна дати шанс! Зробити внесок Ви можете на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні. Допомагати просто!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!