Фестиваль дитячого мистецтва: Було весело!

15.05.16, 10:04

Нещодавно у місті пройшов «Фестиваль дитячого мистецтва» - з усмішками дітей, позитивними емоціями та гарним настроєм! Всі учасники та гості фестивалю занурились в творчу атмосферу! Справжні майстри нашого міста для всіх бажаючих дітей провели майстер-класи по живопису, плетіння та ліплення з пластиліну. Однією з наймолодших талантів, що проводила майстер-клас з ліплення – була 11-річна Софія Поворозник, за що їй велика подяка! На протязі всього «фестивалю» допомагали підняти настрій, та дивували довершеним виконанням пісень, та музичних творів, учні музичних шкіл Кіровограда.

«Фестиваль дитячої творчості" - це добрий знак в культурному житті нашого міста. Діти - це наше з Вами майбутнє! Роблячи внесок у їх розвиток, навчаючи дітей - ми закладаємо надійний фундамент в розвиток культури нашого міста. Головна мета Фестивалю - це розвиток дитячої творчості, надання для дітей можливості самовираження, творчого спілкування, виявлення нових талантів. Велика вдячність Цуканову Миколаю Миколайовичу за ідею, відділу культури і туризму та управлінню освіти за організацію " фестивалю"! Це вже не перший захід спільний з галереєю " Елисаветград", який я підтримую, і кожний захід виходить все краще і цікавіше. Можу сказати з упевненістю, що кожен присутній дізнається багато нового, отримає море позитивних емоцій і вражень!» - такою привітав всіх депутат міської ради Кріпак Сергій. Також були незвичайні та особливі гості! Молодята, які побралис я під час проведення фестивалю в Краєзнавчому музеї - Юлії та Віталій Лебідь, яких нагородили дипломом учасників фестивалю!
Особисто від себе хочу висловити подяку всім, хто організував це свято: Цуканову Миколаю Миколайовичу, та його команді, Управлінню освіти міської ради м.Кіровограда, особливо Журавльовій Ользі, Назарець Ганні, та Управлінню культури і туризму, Івановій Анні – директору художньої школи ім.Осьмьоркіна О.О., та депутату міської ради Кріпаку Сергію за підтримку фестивалю, пише Анна Шкаленко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!