Київстар оновлює мережу в Кіровограді та передмісті

20.05.16, 16:00

Національний телеком-оператор Київстар інформує мешканців Кіровограду та передмістя щодо проведення робіт із заміни обладнання на новітнє від ключових світових постачальників на всіх базових станціях. Роботи будуть проводитися з метою покращення якості телекомунікаційних послуг та розширення можливостей мережі, в тому числі – впровадження 3G. У результаті абоненти отримають високу якість зв’язку та покриття.

Починаючи з 23 травня 2016 року, співробітники Київстар повністю замінять обладнання на всіх базових станціях Кіровограду та передмістя. У зв'язку з проведенням робіт можливі короткочасні обриви телефонного зв'язку, складності з додзвоном, наявність шумів під час дзвінків. Для зручності наших абонентів роботи в усіх населених пунктах будуть проводитися у години мінімального навантаження на мережу та виключно у світлий час доби з міркувань безпеки. У разі необхідності виклика служб екстреної допомоги, а саме 101, 102, 103 та 104, абоненти Київстар зможуть дзвонити на єдиний номер екстреного виклику – 112, який буде працювати стабільно, незважаючи на проведення робіт на мережі. Про початок робіт у кожному населеному пункті Київстар завчасно попереджає абонентів, публікуючи інформацію на офіційному веб-сайті, а також за допомогою SMS. SMS-інформування дозволить абонентам підготуватися до короткотривалого періоду робіт на мережі і спланувати свій графік завчасно. Можливо, ще протягом кількох тижнів після завершення планових робіт абоненти будуть відчувати короткострокові складності з сервісами. Це пов’язано з необхідністю налаштування нового обладнання, адже кожна базова станція має більше 2000 налаштувань. Київстар перепрошує за тимчасові незручності, однак заміна обладнання необхідна для подальшого розвитку можливостей мережі, що забезпечить найвищу якість зв’язку для абонентів. Київстар заздалегідь дякує Вам за розуміння!

Довідка про Київстар Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 810 тис. клієнтів фіксованого інтернету. Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!