Медіаосвітній десант у Новоукраїнці

28.05.16, 16:00
Веде тренінг Ірина Маранська
Веде тренінг Ірина Маранська

На Кіровоградщині триває тренінговий марафон у рамках проекту "Медіаосвіта для сільських громад" за підтримки програми "Активні громадяни" Британської Ради в Україні. Днями черговий тренінг провела керівник проекту Ірина Маранська у Новоукраїнському районі - на запрошення районного методичного кабінету.

Тренінг пройшов у Новоукраїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 - для творчих педагогів закладів освіти всього району. Нагадаємо, що проект «Медіаосвіта для сільських громад» стартував цієї весни і був підтриманий Британською радою.

Партнерами проекту є також «Програма медіаграмотності громадян» від Академії Української преси, StopFake і IREX. Також, звісно, велику допомогу надають місцеві школи, бібліотеки, інші заклади та установи Кіровоградщини.

Ірина Маранська запланувала собі проведення 20-ти тренінгів з медіаграмотності для представників сільських громад. Заходи триватимуть до червня, а крім тренінгів Ірина розробила інформаційну кампанію, сфорумала команду тренерів, знайшла регіональних партнерів, створила канал на YouTube для інформування громади про тренінги.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!