Юна кіровоградка подарувала свою картину Олегу Ляшку

03.06.16, 12:29

Нещодавно у Верховній Раді за сприянням Уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської, відкрилась Всеукраїнська виставка художньо-прикладного мистецтва та декоративних робіт за участю дітей з особливими потребами. До виставкової зали заходило чимало народних обранців які дивилися та купували роботи, що їм сподобались.

8-ми річна художниця з Кіровограду Єлизавета Майстренко виявила бажання, з благодійницькою метою надати вісім своїх картин, та вилучені кошти передати на потреби дітей з особливими потребами. Вона також була запрошена взяти участь у виставці, з благодійницькою метою, заступником голови Всеукраїнської організації інвалідів ”Союз організацій інвалідів України ”.

В результаті було продано три картини Єлизавети - на загальну суму 1500 грн. (500 грн. за кожну), які й були передані Всеукраїнській організації інвалідів ”Союз організацій інвалідів України ”. Першу картину Єлизавети «Коти на морі» придбав народний депутат Олександр Третьяков. Другу, «Пташки», придбала Людмила Денісова. Третю, «Кошеня з клубком» придбали однопартійці Олександра Горбунова, на його прохання, тому що сам він був на засіданні профільного комітету та не зміг з’явитися.

Також Єлизавета подарувала картину «Чорнобривці» Олегу Ляшку, яку за нього отримав депутат Денис Силантьєв. Та подарувала «Ромашки» помічниці коаліції депутатів Олені Табаховій.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!