Як у Дендропарку відзначили День Захисту дітей?!

04.06.16, 18:00

Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день Захисту Дітей - свято дитинства, радості та надії. За ініціативи подружжя Миколи та Лариси Онул, Дендропарк підготував для своїх маленьких відвідувачів колоритну розважальну програму.

З самого рання, наймолодші гості Дендропарку розважались на дитячій ігровій програмі від ЦРЛіС «Сонячний Зайчик». Нудьгувати цього дня малечі Дендропарк просто не дав змоги, тому що одразу на дітлахів очікувала дитяча розважальна програма «Ми майбутнє України».
Побігати парком та відчути справжній дух командної гри вдалось на квесті, а ярмарок розваг лише підсолодив дитячі ігри розмаїттям локацій. Початок створення прекрасного розпочався з пленеру від Кіровоградської дитячої художньої школи імені Олександра Осмьоркіна. Особливого колориту заходу додала виставка від Громадської організації "Клуб історико - технічного стендового моделізму» у Кіровоградської області.
Зібрати чималу кількість поціновувачів пластики тіла вдалось на майстер-класі школи танцю RoyalPoleDance; Насолоду живою музикою подарувала концертна програма від Кіровоградської музичної школи № 1 імені Г.Г.Нейгауза (м. Кіровоград) та музичних шкіл № 3 та № 5 (м. Черкаси) та завершальний святковий концерт. Майстер-клас «Ти і хіп-хоп культура» від школи брейк-дансу та хіп-хопу «Mix of steps» зібрав біля головної сцени чимало чимало допитливих любителів даного виду танцю та потенційних бажаючих оволодіти даною майстерністю.
Майстер-класи представлені школами міста вразили своєю унікальністю та неповторністю, а придбати унікальні речі можна було на виставці від майстрів hand-made.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!