Стабільну роботу з повним соціальним пакетом пропонує кіровоградцям ПриватБанк

01.07.16, 18:00

Усіх, хто бажає працювати у найбільшій інноваційній компанії, мати стабільний дохід, перспективу кар’єрного росту та повний соцпакет пропонуємо звернутись до Кіровоградської філії ПриватБанку. ПриватБанк запрошує на постійну роботу на посаду спеціаліста з обслуговування клієнтів, робота якого пов'язана насамперед з активними продажами.

“Запрошуємо всіх, хто знаходиться у пошуках роботи, в найбільший і інноваційний банк України, - розповідає Тетяна Джевага, керівник регіонального центру по підбору персоналу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наші співробітники обслуговують клієнтів за самими передовими технологіми, користуючись мобільними планшетами iPad. Вам не обов'язково мати досвід роботи в банківській сфері - усе, що потрібно знати, банк безкоштовно навчить за допомогою спеціальної програми "Учебка". Це цікаві інтерактивні матеріали та практичні заняття, підібрані для комплексної підготовки стажера”.

Керівництво банку завжди йде назустріч тим співробітникам, які мають бажання розвиватися і будувати кар'єру. ПриватБанк надає найкращі умови для роботи: приміщення з європейським дизайном, дружній колектив, інноваційний підхід у роботі, повний соціальний пакет (щорічну відпустку, оплату лікарняного, систему пільгового кредитування, участь в програмі недержавного пенсійного фонду) і, звичайно, високу зарплату - на 10% вище, ніж в інших банках. Окрім постійного окладу, Ви будете також отримувати бонуси, розмір яких залежить тільки від Вас.

У ПриватБанку відразу помічають здібних співробітників. Тут працює безліч програм навчання, завдяки яким кожен працівник може підвищувати свою кваліфікацію і розвиватися професійно. Кандидат на посаду повинен мати вищу освіту, бути привітним та комунікабельним. Для посади спеціаліста з обслуговування клієнтів передбачений п'ятиденний робочий тиждень. Оклад виплачується 3 рази в місяць і завжди - вчасно. Крім того передбачена адаптаційна надбавка в перший місяць роботи. Слід відзначити, що перевага віддається кандидатам,
які пройшли онлайн-практику і отримали сертифікат.

За додатковою иформацією по вакансіях ПриватБанку в м Кіровограді та області можна звернутися за тел. +38 (096) 9212357; E-mail: tatjana.reznik@privatbank.ua; Skype: tatjana.reznik



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!