Романтичний «Авіатор» дав концерти, «пролетівши» районами області

04.07.16, 16:00

Благодійною організацією «Благодійний фонд Ярослава Бублика» у семи районах Кіровоградської області був організований тижневий тур найромантичнішого гурту України «Авіатор». Жителі таких районних центрів, як Вільшанка, Гайворон, Благовіщенськ, Голованівськ, Новомиргород, Мала Виска та Новоархангельськ мали можливість у святкові дні до Дня Молоді та Дня Конституції насолодитися гарною музикою гурту, але й не тільки.

Головною метою цих концертів було привітати найкращих випускників 2016 року цих районів, яким засновник фонду Ярослав Бублик вручав грошові винагороди та подарунки. Також були відмічені найталановитіші діти цих населених пунктів – спортсмени, вокалісти, танцівники та переможці різних олімпіад, вони також отримали подарунки від фонду.
У цьому турі взяла участь і кіровоградська команда Ліги Сміху «Молодіжний портал», які підняли настрій своїми жартами абсолютно кожному глядачеві.
Що ж стосується хлопців з гурту «Авіатор», виявляється, вони співпрацюють з Ярославом Бубликом вже не вперше, тому на пропозицію влаштувати тур Кіровоградською областю відгукнулися відразу. Тим паче, ще для них це можливість знайти нових шанувальників своєї творчості.
Загалом, благодійний фонд подарував справжнє свято в цих районах. Велика кількість глядачів в кожному місті сходилися на головні площі населених пунктів та насолоджувалися концертами. Щирі посмішки, безліч емоцій, вдячні коментарі лунали серед присутніх. І насправді, подібні свята Ярослав Бублик влаштовує вже не вперше. Наприклад, у Вільшанці – батьківщині Ярослава Володимировича, вже побували гурт «Тік», «Дзідзьо», а ось тепер був організований тур «Авіатора». І це дуже гарно, адже людям потрібно відволікатися від своїх рутинних проблем. А подібні заходи дарують людям найнеобхідніше - посмішку на обличчях та радість у серцях.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!